Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Neprikosnovena Poljica Brig

08.06.2012. 22:00
Neprikosnovena Poljica Brig


Pobjedom momčadi Poljica Brig spušten je zastor na ovogodišnji tradicionalni malonogometni turnir koji se igrao u čast Dana grada Nina. Momčad Poljica Briga, u čijem su sastavu poznata malonogometna imena, Ivan Ćurjurić, Šime Knežević, Predrag Knežević, Janko Knežević i drugi u finalnoj utakmici pred ispunjenim tribinama sportskog centra Dvorina visokim rezultatom 5:1 pobijedila je mladu i poletnu ekipu Žerava. Momčad Žerave već u ranoj fazi zbog crvenog kartona (dva žuta) ostala je bez ponajboljeg igrača i strijelca Frane Baljaka, što je svakako išlo na ruku Poljičanima. Među Poljičanima odličnu partiju pružili su Ivan Ćurjurić sa tri te Šime Knežević sa jednim zgoditkom, dok su se u redovima Žerave posebno istaknuli Marin Beram i vratar Ivan Bušljeta. U srazu za treće mjesto slavila je momčad Ninski Stanovi pobijedivši momčad Zatona nakon raspucavanja sedmeraca 12:11. Kod Stanaraca najbolji je bio Karlo Pavlović koji je i najzaslužniji za konačnu pobjedu svoje ekipe. Kod Zatonjana bolju partiju u odnosu na druge pružio je Josip Špar. Najboljim strijelcem turnira s postignutih 11 golova proglašen je napadač Poljica Briga Ivan Ćurjurić koji je ponio također epitet i najboljeg igrača turnira. Za najboljeg vratara proglašen je Ivan Bušljeta iz ekipe Žerava. Na zatvaranju turnira prvoplasiranima je medalje i pehare na prigodan način uručio stručni suradnik za sport i animaciju Marin Pijaca. Priznanje je također uručeno zadarskom sucu Ivanu Čačiću, koji je prema ocjeni organizatora i sudionika ovogodišnji turnir sudio besprijekorno.


Finale


ŽERAVA1
POLJICA BRIG5
ŽERAVA: Bušljeta, M. Jurlina, Baljak, I. Beram, A. Beram, Paleka, M. Beram (1). Voditelj: Marko Jurlina.
POLJICA BRIG: P. Knežević, J.Knežević (1), D.Dražić, T. Dražić, I. Džo Knežević, Smokrović, Ćurjurić (3), Š. Knežević (1), Gojić. Voditelj: Ivan Knežević.




Za 3. mjesto


ZATON11 (3)
NINSKI ST.12 (3)
ZATON: A. Peroš, Peša (1), J. Peroš (1), Miljković, J. Špar (1), Lisica, Vukšević. Voditelj: Bruno Špar.
NINSKI STANOVI: Predovan, K. Pavlović (1), Š. Pavlović (2), Meštrović, Š. Veršić junior, S.Surić, A. Surić, Matković, Proroković, Š. Veršić. Voditelj: Svetko Meštrović.