Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Počinje županijsko natjecanje

08.06.2012. 22:00
Počinje županijsko natjecanje


U nedjelju 10. lipnja na Obali kralja Petra Krešimira IV. počinje županijsko natjecanje u lovu štapom s obale za kategorije juniora U-16 i seniora


Nakon završenih klupskih natjecanja u nedjelju počinje i Županijsko natjecanje u lovu štapom s obale. Prvi počinju najmlađi, juniori U-16, a društvo će im praviti i seniori.
Svoje natjecateljske liste predali su u konkurenciji juniora (U-16): Zubatac, Sipa (Benkovac), Podlanica (Biograd na Moru), Orada (Pag), Vrsi, Račine (Ždrelac), Iglica (Karin), Škrpina (Banj), Šarun (Ždrelac), Kornat (Sali), Bregdeti-Arbanas (zadar) te Donat (Zadar).
Predana lista nije i jamstvo da će svi juniori nastupiti jer su klubovi trebali prijave za natjecanje predati do 6. lipnja, a verifikacijom u petak 8. lipnja utvrditi i stvarni broj prijavljenih natjecatelja. Naime, propozicijama natjecanja određeno je da mogu nastupiti 52 juniora od njih 80, koliko ih je nastupilo na klupskim natjecanjima.
Natjecanje počinje u 7.30 sati i trajat će do 12.45 sati, kada će svi natjecatelji poredati svoj ulov za vaganje. Nakon toga slijedi i proglašenje najboljih pojedinaca i ekipa.
Istovremeno na obali će nastupiti i seniori u lovu štapom s obale i njihovo natjecanje trajat će do 13.15 sati, kada su dužni predati ulov za vaganje. Seniori iz Zubaca, Orade, Vrsi, Sipe i Podlanice, odmjeravat će svoje vještine i znanje u borbi za pozicije, koje vode na međužupanijsko natjecanje.