Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Promocija suvenira i tiskovina

08.07.2011. 22:00
Promocija suvenira  i tiskovina


Narodni muzej  Zadar ispred Gradske straže  na Narodnom trgu postavio  je štand sa suvenirima i tiskovinama, kako bi sugrađanima te stranim i domaćim  gostima približio svoj postav.  Uz suvenire i tiskovine, na  štandu Narodnog muzeja, bili  su i promidžbeni materijali,  posebno za ovu priliku tiskani na sedam stranih jezika.
Postav Narodnog muzeja u  javnosti je prvi put predstavljen na ovaj način. Renata  Peroš, ravnateljica Narodnog  muzeja Zadar, pojašnjava da  je to napravljeno ciljano radi  početka turističke sezone.
– Prvi put smo na ovaj način  predstavili postav Narodnog  muzeja. Bazirali smo se na  izdavačku djelatnost i suvenire, materijale na kojima  smo radili dugi niz godina.  Njih smo na štandu prvi put  predstavili građanima, stranim i domaćim gostima koji  dolaze na ljetovanje u Zadar.  Uz suvenire i tiskovine na  štandu imamo i promidžbene  materijale, letke koje smo  tiskali na sedam stranih jezika, kaže Renata Peroš, dodajući da primarni cilj postavljanja štanda na Narodnom trgu nije prodaja suvenira i tiskovina, već upoznavanje javnosti s postavom  Narodnog muzeja Zadar.
Štand Narodnog muzeja na  Narodnom trgu postavljat će  se svakoga petka, dok traje  turistička sezona. Ako interes  bude veći, štand će biti postavljen i dva puta tjedno.