Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Martine slomila nogu bježeći kroz prozor

Autor: Suzana Bandić

09.03.2009. 23:00
Martine slomila nogu bježeći kroz prozor


Na takav čin odlučila se, navodno, zbog prethodne svađe sa suprugom koji ju je potom zaključao u kuću te joj zaprijetio ubojstvom, što je ona shvatila kao ozbiljnu opasnost


Ugledni zadarski ugostitelj Fabrizio Manojlović (44) zaradio je prekršajnu prijavu zbog nasilja u obitelji te je u ponedjeljak popodne priveden prekršajnom sucu u Zadru koji ga je saslušao, a potom pustio.
Naime, kako saznajemo, Fabrizio je u policijskoj pratnji doveden u Prekršajni sud zbog nasilja prema supruzi Martine Marie Manojlović (40), zadarskoj javnosti poznatijoj po sudjelovanju u  prošlogodišnjem reality showu Big Brother.
Kako doznajemo iz zadarskog OKC-a, policija je o ovom slučaju obaviještena jučer ujutro oko 9.15 sati iz zadarske službe Hitne medicinske pomoći kojima se zbog otvorenog prijeloma noge obratila 40-godišnjakinja. Ona je dežurnom liječniku ispričala da je ozljede zadobila tako što je skočila kroz prozor s kata obiteljske kuće u zadarskom predjelu Plovanija. Na takav čin odlučila se, navodno, zbog prethodne svađe sa suprugom koji ju je potom zaključao u kuću te joj zaprijetio ubojstvom, a što je ona shvatila kao ozbiljnu opasnost za svoj život pa je spas u bezizlaznoj situaciji odlučila potražiti skokom kroz prozor.
Nakon što joj je pružena hitna medicinska pomoć, a ozljede okarakterizirane kao teške, Martine je prebačena na Odjel kirurgije gdje je jutros i operirana. Kako doznajemo od dr. Zvonimira Vrančića, ravnatelja zadarske Opće bolnice, pacijentica je primljena s teškim ozljedama noge zbog čega je hitno operirana. Trenutačno se oporavlja na Odjelu kirurgije, izvan je životne opasnosti i stanje joj je stabilno.
Inače, osim prekršajne prijeve Fabriziju Manojloviću zbog nasilja prema supruzi slijedi i kaznena prijava sukladno točki 215 kaznenog zakona. Međutim, unatoč dvjema prijavama, prekršajnoj i kaznenoj, Fabrizio je zanijekao problem, a u telefonskom razgovoru samo je kratko rekao da u njegovoj obitelji nije bilo problema i da je riječ o pogrešci. O čemu je zapravo bila riječ i što je nesretnu ženu natjeralo na ovakav očajnički čin pokazat će se uskoro kada će supružnici iznijeti svoje iskaze na Sudu.
Prema neslužbenim informacijama, sve je navodno započelo zbog Fabrizijeve ljubomore, a navodno je upravo to bio i razlog njezinog naglog odlaska iz Big Brother kuće na Tajlandu, iako je ona tada tvrdila da je riječ o bolesnoj teti s kojom je vrlo bliska i povezana. Inače, Martine Marie u Big Brotheru bila je jedna od favoritkinja zbog svog čvrstog i samozatajnog stava te vesele i blage naravi zbog koje je sa svim stanarima do kraja ostala u dobrim odnosima.