Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Tijekom kriminalističkog istraživanja od 46-godišnjaka oduzeto oko 52,4 grama kokaina

10.05.2021. 07:56


Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.
Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja od njega je oduzeto oko 52,4 grama kokaina.
Protiv 46-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.


Krivotvorenje isprava
Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, državljaninom Bosne i Hercegovine koji se sumnjiči za krivotvorenje isprava.
Naime, njega se sumnjiči da je prethodno na teretno vozilo postavio nepripadajuće registarske oznake, a koje vozilo je zatečeno u prometu 06. svibnja na području Paga.
Protiv 37-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krivotvorenje isprava.


Krađe u Biogradu i Gračacu
Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u vremenu od 30. travnja do 03. svibnja ove godine u Sv. Filip i Jakov s gradilišta otuđio dvije električne bušilice, miješalicu za beton te drugi građevinski alat u vlasništvu 48-godišnjaka.
Protiv 38-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom, koji se sumnjiči za šumsku krađu.
Naime, sumnjiči ga se da je tijekom travnja ove godine u Omsici na području Gračaca posjekao i otuđio ukupno 34 stabla bora u vlasništvu šumarije.
Materijalna šteta iznosi preko 3.000,00 kuna, a protiv 61-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.