Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Entuzijasti pobjedom u obranu titule

10.08.2020. 09:04


Momčad Entuzijasti, koja je zadnja dva ljeta osvajala Vakanzu, nastup na ovogodišnjem natjecanju vaterpolista amatera, počela je pobjedom protiv sastava Samo plivaj. Zanimljiva utakmica prelomila se u posljednjoj četvrtini, a ukupni rezultat na kraju je bio 11:8 za Entuzijaste. Kod pobjednika Aleksandar Raić postigao je pet pogodaka, a unatoč porazu MVP utakmice bio je vratar Krešimir Zrilić koji je prikupio deset obrana, od kojih su neke bile u najmanju ruku čudesne. Bio je to debi popularnog Dede kao vratara na za njega 11. Vakanzi.
U drugoj utakmici Mul Gray Bar pobijedio je debitante iz Bože Sačuvaj (6:4). Ekipu s Mula predvodio je dvojac Mak Vučković i Ante Šunjo, uz odličnog Filipa Ivančeva na golu dok kod poraženih Luka Žunić nije mogao sam. Drugo kolo donijelo je još jednu uzbudljivu utakmicu između Samo plivaj i Bože Sačuvaj. Do kraja neizvjestan dvoboj završio je 9:9, uz puno izmjena u vodstvu i izjednačenja. Kod momčadi bliskoj Dori iz Potrage za Nemom, Samo plivaj, Borut Gatara se šest puta upisao u strijelce, a kod poraženih Luka Žunić s tri pogodaka ponovno nije mogao sam. Zadnja utakmica drugog kola donijela je debi dvije »nogometne« momčadi u kojoj su momci iz Skoko/Čeko/Vučko/Leko prešli kao plitak potok Udrugu Antonio Jurjević. Momčadska igra, koju je predvodio Lovro Ramić s tri pogotka, rezultirala je pobjedom 12:4, a Udruzi nije uspio pomoći ni Stipe Pinčić. Na svim utakmicama suđenje je bilo na najvišoj razini.


Raspored


Danas: Bože sačuvaj – Entuizijasti (18:15 sati), Samo plivaj – Skoko/Čeko/Vučko/Leko (19)
Sutra: Samo plivaj – Udruga Antonio Jurjević (17.30), Mul Gray bar – Entuzijasti (18.15), Skoko-Čeko-Vučko-Leko – Bože Sačuvaj (19)