Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Nepokretna žena izgorjela na trosjedu

Autor: Suzana Bandić

10.02.2009. 23:00
Nepokretna žena izgorjela na trosjedu


Ana Burazer (54) izgorjela je u svojoj obiteljskoj kući u Bibinjama. Prema prvim informacijama koje su se mogle doznati iz PU zadarske, neposredno nakon tragedije, požar je izbio u 17.20 sati, a  najvjerojatnije je izazvan upaljačem ili opuškom, obzirom da je žena bila pušač i teški, nepokretni invalid.
Tijelo unesreće žene pronađeno je gotovo potpuno karbonizirano na trosjedu u kuhinji, gdje je i izbio požar. Nesreća se dogodila za samo pola sata dok je njezin suprug, s kojim je živjela u obiteljskoj kući, otišao u trgovinu i vratio se.
Na mjesto nesreće ekipa Hitne medicinske pomoći i vatrogasci su došli ubzro nakon dojave, no unesrećenoj ženi više nije bilo spasa. Požar su vatrogasci ugasili u 17.40 sati. Očevid su obavili zadarski policajci, a ekipom na terenu rukovodio je dežurni istražni sudac Boris Babić. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o doseljeničkoj obitelji iz Bosne, te u mjestu stanovanja unesrećena nema rodbine, a dvije kćerke žive u Njemačkoj. Više o ovom nesretnom događaju i oklonostima znat će se sutra kada će biti okončan očevid.