Čistoća seli u Crno i dobiva novu sortirnicu otpada

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Priprema se dokumentacija za novi projekt
Grad Zadar je na Čistoću prenio operativni dio posla te je na nama da izvršimo reviziju postojećih elaborata i osiguramo sve uvijete za ishodovanje lokacijske dozvole za gradnju sortirnice na čestici u Poslovnoj zoni Crno, kazao je Krstičević
John Ivan Krstičević, direktor Čistoće

Moderna sortirnica otpada koja je treba djelovati pri novom Centru za gospodarenje otpadom u Biljanima Donjim, bit će otvorena u Poslovnoj zoni Crno, u sklopu novog kompleksa u koji bi trebala useliti zadarska Čistoća.

- Grad Zadar je na Čistoću prenio operativni dio posla te je na nama da izvršimo reviziju postojećih elaborata i osiguramo sve uvijete za ishodovanje lokacijske dozvole za gradnju sortirnice na čestici u Poslovnoj zoni Crno, kazao je John Ivan Krstičević, direktor Čistoće i dodao kako su navedeni koraci preduvjet za prijavu na natječaj za financiranje EU sredstvima.

- No, situacija s Ukrajinom poremetila je i uobičajene tokove rada i poslovanja europskih institucija, tako da se situacija brzo može promijeniti, rekao je Krstičević.
Podsjećamo kako je Čistoća već odavno prerasla kapacitete iz kojih posluje te kako je imperativ što prije osigurati sve potrebne dokumente i dozvole kako bi se gradska tvrtka preselila u novi, moderan prostor u Crnom. Prema prijedlogu nove odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području grada Zadra, poseban naglasak stavlja se na odvojeno sakupljanje otpada, tako da je za uspješnu provedbu takve odluke nužna nova, moderno opremljena sortirnica.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno