Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

U AC Serdarević otvoren prvi Eurorepar Car Service u Dalmaciji

11.05.2021. 11:15


Prvi Eurorepar Car Service u Dalmaciji otvoren je svečano upravo u Zadru i to u Auto centru Serdarević. AC Serdarević jedan je od najuspješnijih distributera marke Peugeot u Hrvatskoj i već nekoliko godina svojim kupcima nudi rezervne Eurorepar dijelove, bez obzira na marku vozila koju posjeduju. Sada u svom centru ima i Eurorepar Car Service, poznati koncept autoservisa u svijetu već vrlo raširen, koji jamči pouzdanost i kvalitetu usluge te najbolji omjer cijene i kvalitete za rezervne dijelove.


Povoljniji rezervni dijelovi
U slavljeničkom raspoloženju, uz balone i zakusku, Eurorepar su svečano otvorili vlasnik Centra Ivan Serdarević, zatim Tomislav Miletić, generalni direktor Peugeot, Citroën i DS Automobiles, te Hrvoje Markota, direktor postprodaje i rezervnih dijelova Peugeot, Citroën i DS Automobiles.
Vlasnik Centra Ivan Serdarević istaknuo je kako Eurorepar Car Serviceu pristupaju krajnje ozbiljno, u skladu sa sloganom »Povjerenje obvezuje«.
– Mi već nekoliko godina svojim vjernim kupcima, bez obzira na marku vozila koju posjeduju, nudimo rezervne Eurorepar dijelove. Odlučili smo napraviti još jedan korak dalje u poslovanju i priključiti se svjetskoj mreži servisa za sve marke automobila te na taj način podignuti našu kvalitetu usluga. Očekujemo da će to polučiti rezultate, a našim kupcima olakšati u ovim teškim vremenima, rekao je Serdarević.
Koncept Eurorepar Car Servicea u svijetu nije nov, kao što je u Hrvatskoj. U 42 zemlje sada broji već gotovo 6.000 garaža, a u Hrvatskoj je prvi takav otvoren u Varaždinu i sad drugi u Zadru.


Školovani djelatnici
Hrvoje Markota je pojasnio kako se radi o multibrendu koji dolazi iz jedne od najvećih svjetskih automobilskih grupa Stellantis.
– Uključuje održavanje svih marki vozila s linijom dijelova Eurorepar, pritom poštujući sve najviše standarde kvalitete i usluge, koje je zadala grupa Stellantis. Bitno je istaknuti da su Eurorepar rezervni dijelovi cjenovno pozicionirani oko 30 posto ispod cijene originalnih dijelova i nude najbolji omjer cijene i kvalitete, kazao je Markota dodajući da su pred njima još veliki planovi.
– Do kraja lipnja otvorit ćemo Eurorepar Car Servise redom u Koprivnici, Osijeku, potom i u Vodicama, a do kraja godine planiramo imati mrežu od minimalno deset takvih servisa u cijeloj Hrvatskoj, kazao je Markota, dodajući kako su izabrali otvoriti Eurorepar u AC Serdarević zbog dugogodišnjeg uspješnog poslovanja tog autocentra.
AC Serdarević ovdje svi već dobro znaju.
– U Zadru poslujemo već 22 godine i jedan smo od najuspješnijih poslovnih subjekata u županiji. Naravno, za sve to, zajedno sa mnom, zaslužan je tim ljudi bez kojih uspjeh ne bi bio moguć. Danas zapošljavamo 25 djelatnika koji su većinom školovani u ovoj firmi i postali su stručnjaci kroz redovito pohađanje svih oblika osposobljavanja, govori Serdarević, dodajući kako im je na prvom mjestu zadovoljstvo kupaca.
– Sad očekujemo i nove kupce, s obzirom da nudimo kvalitetne, a povoljnije rezervne dijelove za automobile svih marki vozila. Stoga ih svih pozivamo da nam se obrate s povjerenjem, a mi ćemo učiniti sve da budu zadovoljni, kao i dosad, poručio je za kraj Ivan Serdarević.




Kontakt i usluge
Novi Eurorepar Car Service nalazi se u Auto centru Serdarević na Jadranskoj cesti 58 u Zadru. Kontakt za informacije je 023 343 833.
Eurorepar za sve marke vozila nudi održavanje i popravak automobila po najvišim standardima, uz visoki omjer kvalitete i cijene. Na rad pri popravku i same dijelove daje jednogodišnje jamstvo, a što se tiče održavanja moguća je zamjena ulja, guma, kočnica, ovjesa, ispuha, seta razvoda, dijagnostika vozila… Sve to rade kvalificirani mehaničari u skladu s metodama i preporukama proizvođača.