Ljetni raspred odvoza otpada

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Jelica FARKAŠ

Biogradska gradska tvrtka Bošana  d.o.o. započinje s novim ljetnim  rasporedom odvoza komunalnog otpada. Tako će se komunalni otpad odvoziti svaki dan s  Obale Petra Krešimira IV. te u  Ulici kralja Petra Svačića. Tri  puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom, odvozit će se s  predjela Poluotoka, Vruljina,  Jaza, Bošane, Kožina i Kose, a  utorkom, četvrtkom i subotom  komunalni otpad odvozit će se s  predjela Centar, Rust, Meterize, Granda i Kumenat. Papir i  kartonska ambalaža odvozit će  se ponedjeljkom poslijepodne s  područja Poluotok, Jaz, Vruljine, Kožina, Bošana, Zagrebačke ulice i Ulice dr. Franje  Tuđmana. Raspored odvoza  utorkom obuhvatit će Jankolovicu, Kosu Istok, Kosu Zapad,  Meterize, Grandu i Dubrovačku ulicu. Srijedom će se papir i kartonska ambalaža odvoziti s predjela Rust, Tuče,  Centar i Kumenat. Prema rasporedu odvoza plastične ambalaže ponedjeljkom će se odvoziti  s predjela Poluotok, Vruljine,  Jaz, Bošana, Kožine, Kosa istok  i Kosa zapad, a srijedom Rust,  Tuče, Centar i Kumenat. Kartonska ambalaža privrednim  subjektima odvozit će se ponedjeljkom, srijedom i petkom.

 Valja još napomenuti, kazali  su nam u Bošani, da je u funkciji  i reciklažno dvorište i to svakim  radnim danom od 7 do 21 sat te  subotom od 7 do 17 sati. Glomazni i građevinski otpad, metali i sve druge vrste otpada koje  ne spadaju u komunalni mogu  odvoziti u kamp "Sveti Dominik". Svakako treba napomenuti  da je svako domaćinstvo dobilo  prigodnu brošuru o postupanju  s otpadom, točnije pojedinim  vrstama otpada, te bi bilo dobro  da se toga i pridržavaju, tim više  što je i turistička sezona pred  vratima.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno