Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Premium Apartments Senia dobili priznanje World Travel Awards

11.06.2019. 08:50
Premium  Apartments Senia  dobili priznanje  World Travel  Awards


World Travel Awards službeno je predstavio Falkensteiner Premium Apartments Senia kao ovogodišnjeg dobitnika ugledne  međunarodne nagrade u kategoriji najboljih apartmana u Hrvatskoj. Jedinstven koncept Premium Living Falkensteiner svakako je utjecao na  osvajanje nagrade. Senia Apartments nagradu su dobili već sedmi put.  Riječ je o vrlo poželjnom aspektu ekološke održivosti u zelenom resortu  Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra, gdje se apartmani nalaze,  ali i o visokokvalitetnoj usluzi.
Ono što posebno oduševljava posjetitelje Senia Apartments, ali i ocjenjivački sud jest mogućnost korištenja infrastrukture naselja Punta  Skala. To uključuje i usluge s pet zvjezdica u Falkensteiner Hotelu & Spa  Iadera i obiteljskom hotelu Diadora s četiri zvjezdice Superior.
World Travel Awards održava se već 26 godina i proglašavaju je  stručnjaci za putovanja i turizam iz cijelog svijeta. Nagrada je dodijeljena  na najprestižnijoj turističkoj manifestaciji u Europi, World Travel Awards  Europe, koja okuplja vodeće uglednike iz sfere turizma.
Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG jedno je od vodećih turističkih poduzeća u privatnom vlasništvu u sedam europskih zemalja. Pod  njegovim krovom nalaze se Hotels & Residences s trenutačno 26 hotela u  kategoriji četiri i pet zvjezdica, tri apartmanska naselja, kao i FMTG Development te turističko savjetovanje Michaeler & Partner.