Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

ZADARSKI NA VEĆEM BROJU STRANICA I S BOGATIJIM SADRŽAJEM

11.06.2021. 10:30


Od sutra će tiskano izdanje Zadarskog lista u dane vikenda (subota/nedjelja) izlaziti kao dvobroj s povećanim brojem stranica i uz bogatiji i raznovrsniji sadržaj.
Zadarski list će tako u vikend-dvobroju od subote i nedjelje izlaziti na najmanje 56 stranica, na kojima će čitateljima ponuditi još više lokalnog sadržaja sa svim relevantnim događajima u Zadru i zadarskoj regiji, po čemu je naš dnevnik bez sumnje najiscrpnije lokalno glasilo.
Kao jedini domicilni dnevni list u konkurenciji s nacionalnim glasilima, kao i lokalnim elektroničkim medijima, Zadarski list, uz praćenje nacionalnih i svjetskih vijesti, već više od 26 godina nudi Zadranima i žiteljima Zadarske županije daleko najtemeljitije praćenje zadarske dnevne periodike i svih aktualnih zbivanja, kojima cilj nije jeftina senzacija već potreba za provjerenom informacijom i promicanjem društvenih vrijednosti. Naši novinari često su u situaciji da kao jedini predstavnici medija sudjeluju na određenim gradskim događajima koji po svom društvenom značaju i uloženom angažmanu pojedinaca nipošto nisu »marginalni« samo zato što ostalim medijima nisu zanimljivi, a tako će biti i ubuduće.
Uz uobičajene svakodnevne rubrike, vikend-dvobroj će poseban naglasak stavljati i na zbivanja iz zadarske kulture i umjetnosti, područja koje je iz većine medija odavno »protjerano« i svedeno na eventualnu crticu iz privatnosti nekog od aktera kulturnog života.
Prvi vikend-dvobroj izazi sutra, u subotu, 12. lipnja 2021.