Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Usavršavanja nikad dosta

10.08.2011. 22:00
Usavršavanja nikad dosta


Nakon prošlogodišnjeg ljetnog mini kampa u Povljani, mladi boćari  iz klubova iz Zadarske  županije okupili su se na  drugom kampu u Zadru. U  dogovoru sa Željkom Sabalićem, županijskim instruktorom i izbornikom za  mlade boćare i pomoćnikom  Ivicom Šestanom na trodnevnom mini kampu u  Boćarskom domu Crvene  kuće s mladima će raditi i  Čedo Vukelić, izbornik kadetske i juniorske reprezentacije Hrvatske.
Jučer, prvog dana u jutarnjim satima u dvorani su  se okupili: Antonio Bilosnić, Mateo Čanković, Josip  Dragaš (Bulin), Josip Vrsaljko, Mario Čirjak (Benkovac), Luciano Buterin,  Marko Buterin, Luka Buterin (Paljuv), Karlo Torbarina (Debeljak), Ivan Medić (Grgur Ninski), Ante Lerga  (Slivnica) i Ivan  Petešić (Poljica).  Izbornik Vukelić  na širi popis juniorske reprezentacije uvrstio je  Antonija Bilosnića i Josipa Vrsaljka, a s reprezentacijom do 15  godina Ivan Medić je osvojio  broncu na ovogodišnjim Svjetskim igrama mladih u Turskoj.  Ove godine na juniorskom PH-a  Bilosnić i Luciano Buterin  su osvojili brončane medalje.
– Usavršavanja nikad dosta. U ova tri dana radit  ćemo na tome kako se pripremiti za određene discipline i kako ih najbolje  odraditi s ciljem da ispravljamo pogreške. U dogovoru sa Sabalićem akcent  ćemo staviti na brzinske  discipline. Vjerujem da će  im kamp puno pomoći u  napredovanju – istaknuo je  izbornik Vukelić.