Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Vozač zahtijevao da popisivači plate kartu

11.04.2011. 22:00
Vozač zahtijevao da  popisivači plate kartu


Kontaktirala sam Sandru Kozinu i Edvina Šimunova te ni oni nemaju nikakvih saznanja o ovoj ili nekim sličnim situacijama. U svakom slučaju, apeliramo na sve Liburnijine vozače na linijama gradskog prijevoza u Zadru da su popisivačima dužni osigurati besplatni prijevoz, rekla je Dujmović Vuković


Iako popisivači Popisnog centra Zadar uz predočenje ovlaštenja imaju pravo na besplatan gradski prijevoz,  jedan od njih potužio se Zadarskom listu na slučaj kad je  Liburnijin vozač od njega i nekih njegovih kolega zahtijevao da  plate kartu.
Pročelnica Ureda župana (koji je predsjednik Županijskog  popisnog povjerenstva) Marina Dujmović Vuković za slučaj je  prvi put čula od nas, a navodi da se dosad nitko od popisivača  nije žalio ni Popisnom centru Zadar niti Liburniji.
– Kontaktirala sam Sandru Kozinu, voditeljicu Popisnog  centra Zadar, i Edvina Šimunova, direktora Liburnije, te ni oni  nemaju nikakvih saznanja o ovoj ili nekim sličnim situacijama.  U svakom slučaju, apeliramo na sve Liburnijine vozače na  linijama gradskog prijevoza u Zadru da su dok traje Popis  popisivačima koji predoče uvjerenje dužni osigurati besplatni  prijevoz, rekla je Dujmović Vuković.