Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Ivan Gobin prvi na rapskom sprint triatlonu

11.06.2012. 22:00
Ivan Gobin prvi na rapskom sprint triatlonu


Nove uspješne nastupe zadarski triatlonci u subotu su upisali u Rabu. Nastupivši na četvrtom izdanju Rapskog triatlona Ivan Gobin je u kategoriji seniora 2 osvojio državni naslov u disciplini sprint triatlon, dok je šestim mjestom u konkurenciji 55 sudionika glavne utrke iznova potvrdio odličnu ovosezonsku formu. Pored Gobina, zapaženim su se rezultatima mogli pohvaliti i ostali predstavnici TK Zadar koji su se, ovisno o uzrastu i dobi, natjecali u nekoliko dalekoprugaških disciplina.
Tako je u juniorskoj konkurenciji Roko Škibola ostvario peto vrijeme, a Ante Klanac osmo u sprint triatlonu. Na supersprint utrci Matea Pezelj je u kadetskoj konkurenciji bila osma, dok je Anica Klanac u apsolutnoj zauzela treće mjesto. Edgar Nimac je također nastupio u supersprint utrci i završio je kao drugi u apsolutnoj konkurenciji, a od ostalih plasmana uzdanica TK Zadar vrijedi izdvojiti drugu stepenicu na postolju Roka Šange u dječjem aquatlonu, odnosno isti plasman Siniše Pezelja u sprint triatlonu veterana.
Sljedećeg vikenda Zadrani će na jarunskom jezeru u Zagrebu nastupiti na aquatlonu, supersprintu te na zahtjevnom olimpijskom triatlonu. Teške dionice, poručuju, neće ih omesti na putu do novih odličja.