Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Thompson “zapalio” Biograd na Moru

Autor: Velimir Brkić

11.08.2013. 22:00
Thompson “zapalio” Biograd na Moru

Foto: PIXSELL



Koncert je započeo snimkom pjesme “Sokolov krik” na velikom video zidu uz snimaku govora dr. Franje Tuđmana u kojem se govori o “političkim diletantima i smušenjacima, crnim, zelenim i žutim vragovima koji ne samo da se nude, nego se i prodaju, za Judine škude”


Obožavatelji Marka Perkovića Thompsona okupirali su Gradski stadion Kazimir i Silvio, tribine i ograđeni dio travnjaka igrališta HNK Primorac u Biogradu na Moru gdje se u subotu navečer održala velika koncertna promocija albuma “Ora et labora”.
Unutar stadiona tako se našlo šest tisuća ljudi, uglavnom mladeži, uz mnoštvo onih koji su koncert slušali u okolnim ulicama i s balkona kuća. Bile su tu cijele obitelji i mnoga poznata lica koja su došla vidjeti popularnog pjevača. Veliki broj policajaca na prilazima i unutar stadiona odradili su posao besprijekorno.
Koncert je započeo snimkom pjesme “Sokolov krik” na velikom video zidu gdje je stalno lepršala hrvatska zastava ili ogromna šahovnica, te snimkom govora dr. Franje Tuđmana iz 1996. godine u kojem se govori o “političkim diletantima i smušenjacima, crnim, zelenim i žutim vragovima koji ne samo da se nude, nego se i prodaju, za Judine škude”, a nastavljen je pjesmom “Dobro došli”.