Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Tepih centar i Möbel Land na novoj lokaciji u Zadru

12.10.2021. 07:00


Nakon 17 godina uspješnog poslovanja poslovnica Tepih centra u Zadru preseljena je na novu, još veću lokaciju- na adresi Jadranska avenija bb (bivši Getro) gdje nudi nevjerojatno širok asortiman ekskluzivne opreme za dom. Velik broj brendova koje sada nudi Tepih centar donedavno uopće nije bio dostupan na području Dalmacije pa predstavlja pravo osvježenje za sve one koji žele opremiti dom ili poslovni prostor visoko kvalitetnim namještajem i opremom izrađenom po mjeri. Posebni naglasak stavljen je na opremanje apartmana, suvremenim i praktičnim namještajem povoljnih cijena.
'Tepih centar prvu je poslovnicu u Zadru otvorio sada već daleke 2004. godine te je uvijek bio na raspolaganju vjernim kupcima nudeći vrhunski asortiman tepiha, tapisona, zavjesa, umjetnih trava, laminata, LVT podova, deckinga i još mnogo vrsta podnih obloga. Naša poznata ponuda je obogaćena te sada nudimo i vrhunski namještaj iz asortimana Möbel Land', objasnila je gđa. Sanja Puškarić, direktorica tvrtke Tepih centar.


Više od 2.000 četvornih metara jedinstvene ponude u Zadru
Uz vrhunske tepihe, tapisone i zavjese u Zadru, na lokaciji bivšeg Getroa, sada možete pronaći i krevete, sjedeće garniture, blagovaonski namještaj te još mnogo drugih proizvoda za uređenje interijera, a posebice apartmana. Razmišljate li o opremanju stambenih prostora ili apartmana svakako posjetite novu poslovnicu Tepih centra i Möbel Landa– pravo malo kraljevstvo vrhunskog namještaja i neodoljivih detalja za dom.


Najveći izbor namještaja i dekoracija na jednom mjestu 
'Vrhunska europska kvaliteta, iznimni brendovi i modeli koji do sada nisu bili dostupni na našem području smješteni su na više od 2.000 četvornih metara. U pomno uređenoj poslovnici prepunoj inspiracija za uređenje interijera, nalaze se brendovi vrhunske kvalitete kao i svi potrebni detalji za kreiranje prvoklasnog interijera', naglasila je gđa. Sanja Puškarić.
Ako ste u potrazi za novim namještajem i dekoracijama, Tepih centar u suradnji s Möbel Landom zaslužuje biti visoko na listi mjesta za opremanje prostora. Naime, novotvorena poslovnica nudi kvalitetne brendove po vrlo povoljnim cijenama, a poseban naglasak stavljen je upravo na namještaj za  opremanje apartmana. Na jednom mjestu pronađite opcije već kompletiranog namještaja za apartmane, a proizvodi su dostupni i za kupnju pojedinačno.
 




Tradicija i kvaliteta na jednom mjestu 
Tepih centar, tvrtka koja već više od četvrt stoljeća uspješno posluje kao najveći trgovac u segmentu svih vrsta podnih obloga u Hrvatskoj i regiji, ove godine slavi svoj dvadeset i sedmi rođendan. Vrhunska kvaliteta proizvoda, izvrsnost usluga, znanje te uvažavanja želja i potreba potrošača, kao i njegovanje odnosa s kupcima i poslovnim partnerima – razlozi su zbog kojih je upravo Tepih Centar često prvi odabir mnogih generacija, a dokaz tome su brojne osvojene nagrade i priznanja. U provedenom istraživanju Best Buy Award 'Home & Decoration 2020/2021', kada je riječ o lancu trgovina tepisima, tapisonima i drugim podnim oblogama većina ispitanika dala je svoj glas upravo domaćem ponuđaču Tepih centar. Zahvaljujući priznanju, tvrtka sada nosi prestižnu oznaku 'Best Buy Award' koja predstavlja potvrdu najboljeg omjera cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.


Ne propustite odlične popuste povodom otvorenja 
Posjetite novootvorenu poslovnicu i iskoristite popuste povodom otvorenja novog Tepih centra u Zadru s popustima od 25% na sve tepihe te odabrane zavjese i namještaj, a istražite i odabrani asortiman tepiha na popustu čak i do -50%. Popust vrijedi za sve oblike plaćanja.
Za više informacija posjetite web shop Tepih centra https://shop.tepih-centar.hr/ ili web shop brenda Mobel Land https://www.mobel-land.hr/.
Istražite novootvorenu poslovnicu Tepih centra i Möbel Landa te oplemenite svoj dom, poslovni prostor ili apartman funkcionalnim i dekorativnim dodacima izrađenim od kvalitetnih materijala.