Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Napokon dobili dom

Autor: Viktor Bogut

11.11.2008. 23:00
Napokon dobili dom


Vjerujem da neće biti problema što se tiče prilagodbe. Mi u momčadi imamo niz iskusnih igrača, koji su prošli mnogo staza i kuglana, tako da će se vrlo brzo adaptirati i na nove staze u Mocirama – objasnio je direktor kluba Ivan Lulić


Jučer su kuglači Zadra “krstili” novu-staru kuglanu u Mocirama. Nakon godinu i pol dana, zadarska kuglana ponovno je spremna prihvatiti ligaške utakmice, a prva takva će biti na rasporedu u subotu, kada Zadrani dočekuju momčad Bjelovara. Sinoć je u Mocirama odrađen prvi trening. Zadrani su, doduše bez nekoliko važnih igrača iz drugih gradova, isprobali nove, moderne staze i sada valja proći neko vrijeme prije nego što će se igrači Šime Mijolovića potpuno priviknuti na nove uvjete.
– Vjerujem da neće biti problema što se tiče prilagodbe. Mi u momčadi imamo niz iskusnih igrača, koji su prošli mnogo staza i kuglana, tako da će se vrlo brzo adaptirati i na nove staze u Mocirama – objasnio je direktor kluba Ivan Lulić, koji vjeruje da će i “putnici” u subotu biti pravi.
– Već sutra će na trening doći Duško Milanović i Hrvoje Marinović, dok će Damir Fučkar, Branislav Bogdanović i Primož Pintarič svoju premijeru imati doslovno na utakmici.
– Naše nove staze su identične onima u Splitu, tako da vjerujem da neće biti problem igračima da bez treninga nastupe na toj stazi.
U subotu gostuje Bjelovar. Jedan od onih dvoboja koji se mora dobiti.
– Sigurno. Polako se vraćamo u formu i sada igramo na pravom domaćem terenu. Nalazimo se u takvoj situaciji da ovakve dvoboje moramo rješavati u svoju korist.
Poraz Kandita dobro je sjeo. Osječani su pred posljednje kolo imali dvije pobjede viška u odnosu na Zadar i bili jedina neporažena momčad lige. Nakon subote prednost pred braniteljem titule se prepolovila. Zadar je glatkih 8:0, uz odličnu igru, slavio u Ogulinu protiv Kleka, a Kandit je u Osijeku poražen od Novske.
– Lakše se diše. Otvorilo nam se u subotu i sada valja potpuno stići Kandit Premijer. Počinjemo igrati u Mocirama i sada će sve biti mnogo lakše.