Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

U seniorskom finalu Biograd i Raštane

12.01.2012. 23:00
U seniorskom finalu Biograd i Raštane


Gotovo da nije bilo mjesta u dvorani gdje se odigrava turnir Kup grada Biograda, a “krivci” za to su momčadi Biograda i Svetog Petra. Naime, Biograd je momčad s predjela Torova, gdje su veliki zaljubljenici u mali nogomet, a angažirali su respektabilna malonogometna imena što se i vidjelo na parketu. Bilo je to “finale prije finala”. Tek u 25. minuti jednu solo akciju iskoristio je Dragan Radman kako bi doveo Biograd u vodstvo. Nisu se predavali “sveci”, opsjedali su vrata Rafaela Baričića, no on je svojim obranama držao svoju momčad u prednosti. Pred sam kraj opet je Dragan Radman iskoristio trenutak nepažnje i postigao drugi zgoditak te odveo svoje u finale. U drugoj seniorskoj utakmici Raštane su povele zgoditkom Frane Meduna i dugo su držale to vodstvo, da bi uporni Denis Remšak u 28. minuti izjednačio. Do kraja nije bilo golova pa su se izvodili šesterci. Bolji i precizniji su bili igrači Raštana za finale.
U veteranskom srazu Sveti Petar je Sikovo zasluženo porazio nakon bolje igre te osigurao finale.
Seniori
BIOGRAD 2
SVETI PETAR 0
BIOGRAD – Gradska dvorana. Gledatelja 350. Suci: Josip Viduka (Zadar) i Damir Adžić Kapitanović (Biogard).
BIOGRAD: Baričić, Tokić, Mate Bugarija, Marko Bugarija, Klarin, Pavin, Žmire, šarić, Radman (2). Voditelji: Ivica Lukić i Božo Miletić.
SVETI PETAR: Lončar, Bakula, Rančić, Klanac, Šarlija, Ćerina, Gospić, M. Klapan, Čulina, D. Klapan, Škoda, Dujmović. Voditelji: Emilio Colić i Tiho Knežević.
RAŠTANE 5 (1)
REPREZENTACIJA BENKOVCA 3 (1)
RAŠTANE: Pedić, Župan (1), Andačić, Kurtin, Medun (1), Čačić (1), Šimurina, Burčul (1), Gospić (1), Ćirjak, Birkić. Voditelji: Marin Katuša i Ivica Ćirjak.
REPREZENTACIJA BENKOVAC: Tokić, Kolić, Zubčić, Marjanović (1), Uskok, Remšak (2), Lončar, Žilić. Voditelji: Dragan Klarica i Branimir Jarmanović.
Veterani
SVETI PETAR 3
SIKOVO 1
SVETI PETAR: Knez, Magaš, Katuša, Butić, Bakarić, Verunica, Burčul (2), Rakić(1), Perica. Voditelji: Emilio Colić i Tiho Knežević.
SIKOVO: Čulina, Tokić, Lučić, Baždarić, Lulić, Jukić (1), Pedić, Strika, Erlić, Marinović. Voditelji: Roko Srdarević i Davor Prtenjača.
Danas (petak) odigrat će se finale seniorskog turnira. Prvo će se u 18.30 sati odigrati utakmica za treće mjesto Sveti Petar – Benkovac. Finale je u 19.30, a sastaju se Biograd – Raštane. Na finale kao gost će doći pjevač Marko Perković – Tomson i prijatelji. Nakon finalnog susreta slijedi dodjela nagrada i priznanja najboljima.