Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Odgođena Međunarodna manifestacija maslinara i uljara NOĆNJAK 2020.

13.03.2020. 21:16
Odgođena Međunarodna manifestacija maslinara i uljara NOĆNJAK 2020.


Iz Zadružnog saveza Dalmacije, izdano je priopćenje u kojem se navodi kako zbog okolnosti vezanih za pandemiju koronavirusa, a sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Kriznog stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije te Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Supetra i gradskog stožera Civilne zaštite, Organizacijski odbor Noćnjaka 2020. donio je Odluku o odgodi 22. Međunarodne manifestacije maslinara i uljara NOĆNJAK 2020, koja se trebala održati u razdoblju od 19. – 22. ožujka u Supetru i Milni na otoku Braču.
»Događanja koja organiziramo i susreti s vama nam nikada nisu bili samo posao, tako da smo se zaista radovali našem susretu. Pripremili smo bogat i dinamičan program ali vaša zdravstvena sigurnost i sigurnost žitelja maslinarskog otoka Brača nam je najvažnija te zbog toga odgađamo održavanje Noćnjaka. Noćnjak planiramo uskoro održati čim budu dozvolile okolnosti o čemu ćemo vas pravodobno izvijestiti putem e-mail-a te naše web stranice www.zsd.hr.
Zahvaljujemo na brojnim iskazima podrške koje primamo zbog poteškoća vezanih za odogodu naše i vaše manifestacije. Čuvajte sebe i druge, pratite našu stranicu, i neka se ponovo družimo što prije! Želimo vam svako dobro i srdačno pozdravljamo, stoji u priopćenju koje je objavljeno na mrežnim stranicama Zadružnog saveza Dalmacije, koje je u ime Organizacijskog odbora Noćnjaka 2020. potpisao predsjednik Saveza Lordan Ljubenkov.