Postavljene sprave za vježbanje namijenjene djeci s posebnim potrebama

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
U sklopu projekta Živjeti zdravo - dva nova sadržaja na Višnjiku
Set opreme sadrži niz prilagođenih sprava, poput klackalica na oprugama za djecu s teškoćama u razvoju, penjalica s mrežom, grede za balansiranje i slično
ŠC VIŠNJIK
Djeca s teškoćama u razvoju jedan dio svojih aktivnosti provodit će u ugodnom ambijentu

U sklopu projekta Živjeti zdravo, koji je osmislio i provodi ga Hrvatski zavod za javno zdravstvo, u Športskom centru Višnjik pripremljen je i uređen prostor, te postavljena oprema kojom će se koristiti djeca s posebnim potrebama.

U neposrednoj blizini dječjega igrališta, oko kojega je ŠC Višnjik nedavno novim stablima obogatio okoliš, postavljene su sprave koje će djeci s posebnim potrebama omogućiti da jedan dio svojih aktivnosti provode u ugodnom ambijentu, čime će biti i značajnije potaknuta za socijalnu integraciju, a ujedno će se i osnaživati međugeneracijska solidarnost, te očuvanje okoliša.

Set opreme sadrži niz prilagođenih sprava, poput klackalica na oprugama za djecu s teškoćama u razvoju, penjalica s mrežom, grede za balansiranje i slično. Dio opreme, uz ostalo, jesu i stolić i klupa za previjanje i dojenje djece.

U sklopu projekta Živjeti zdravo jest i element pod nazivom Zdravlje i tjelesna aktivnost. Za oživotvorenje toga elementa na dijelu tzv. vojnoga poligona postavljene su klupe s ručkama za vježbanje snage, ravne klupe bez naslona za vježbanje snage, paralelne preče na stupcu za vježbanje snage, eliptična hodalica za kardiovaskularne vježbe i slično, javlja ŠC Višnjik.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno