Danas Kolegij gradonačelnika Branka Dukića

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Pripreme prijedloga odluka pred sjednicu Gradskog vijeća Zadra
Na Kolegiju će se između ostalog prezentirati informacija o provedenim upisima djece u Dječje vrtiće Radost i Sunce za pedagošku 2021. - 2022. godinu
Marin GOSPIĆ
Gradonačelnik Zadra Branko Dukić održat će danas prvi Kolegij u svojem novom mandatu

U Velikoj vijećnici Grada Zadra danas će se održati prvi javni Kolegij gradonačelnika u novom mandatu Branka Dukića.
Priprema je to prijedloga odluka gradonačelnika pred prvu sjednicu Gradskog vijeća u kojem nijedna od lista nije dobila većinu, pa će se svaka odluka morati usuglasiti između tri glavna bloka.
Na njemu će medijima biti prezentirana informacija o provedenim upisima djece u Dječje vrtiće Radost i Sunce za pedagošku 2021. - 2022. godinu te o pripremi sustava e-upisi u Djećje vrtiće Radost i Sunce.
Gradonačelnik Dukić podnijet će izvješće o izgradnji infrastrukture poduzetničke zone Crno - faza I., provedbi projekta rekonstrukcije Ulice dr. Franje Tuđmana (nova privremena prometna regulacija i presađivanje stabala iz zone obuhvata radova), programu Pomoćnici u nastavi, nabavi spremnika za reciklabilni otpad za obiteljske kuće te postavljanju kamera za nadzor brzine.
Ovom prilikom prezentirat će se prijedlog zaključka o utvrđivanju pročišćene Konačne liste reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na lokaciji Crvene kuće u Zadru, kao i idejni projekt zgrade MO Crvene kuće.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno