Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Prikupljena sredstva bit će donirana najmlađim stanovnicima Zadarske županije

13.08.2020. 13:53


U pomalo drugačijem izdanju i uz pridržavanje epidemioloških mjera i ovog se ljeta, od nedjelje, na vanjskim malonogometnim terenima ŠC Višnjik održava 4. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević.
Jedan od najboljih turnira u Zadarskoj županiji, ove je godine, kako bi se izbjegle veće gužve, smanjen na samo jednu kategoriju.
Naime, humanitarni turnir se dosad igrao u tri kategorije: seniori, veterani i djeca, a ove će godine priliku igrati na malonogometnom terenu imati isključivo seniorske ekipe.
Turnir se igra prema sustavu 4+1 (futsal pravila), a prijavljeno je već više od šezdeset ekipa.
Oni koji se još uvijek nisu stigli prijaviti mogu to napraviti sve do danas, 14. kolovoza do 20 sati, kada je organizirano izvlačenje parova.
– U ponešto drugačijem formatu i ove godine, u spomen na našeg preminulog prijatelja Antonia Jurjevića organiziramo humanitarni malonogometni turnir. Molimo sve igrače i posjetitelje da se pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera i preporuka, kazala je Bruna Kutija, predsjednica Humanitarne udruge Antonio Jurjević zahvaljujući Denisu
Karloviću i ŠC-u Višnjik na izvrsnoj suradnji dosadašnjih godina.
Od sredstava prikupljenih na prošlogodišnjem turniru, Humanitarna udruga Antonio Jurjević je prošle i ove godine donirala preko 190 tisuća kuna potrebitoj djeci u Zadarskoj županiji, a humanitarni karakter će biti dio i ovog turnira.
– Sredstva prikupljena od kotizacija, koja kao i uvijek iznosi 400 kuna te sredstva prikupljena od prodaje hrane i pića, tijekom ove i iduće godine bit će donirana najmlađim stanovnicima Zadarske županije, kazala je Kutija dodajući kako se sve donacije koje je udruga dosad napravila, kao i vijesti o tome kako protječe ovogodišnji turnir mogu pratiti na njihovoj Facebook stranici.