Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Vučetić stavlja mandat u mirovanje, umjesto njega Branko Katić

13.09.2021. 12:08


Županijski vijećnik iz redova Mosta Frane Vučetić stavio je svoj mandat u mirovanje, i to, kako navodi, iz osobnih razloga. Vučetića će u Županijskoj skupštini zamijeniti kandidat s liste Branko Katić, potvrdili su nam iz MOST-a.
– Ovo ne znači da se povlačim iz politike, samo ću svoj rad usmjeriti ka lokalnoj politici i radu u lokalnoj zajednici, rekao nam je Vučetić, inače predsjednik Udruge Vir bez podjela koji je često znao istupati s kritikama usmjerenima prema vlasti na Viru te je nadodao kako se ovime ništa ne mijenja.
– Gospodin Katić je kvalitetna osoba i naš rad će i dalje biti kvalitetan. Ja ostajem pri ruci svim svojim kolegama i naravno biračima, a u svakom trenutku svoj mandat mogu ponovno aktivirati i nastaviti gdje sam stao, rekao je Vučetić te dodao da će i dalje biti aktivan te će "pokušati izvući najbolje iz svih mandata".
Umjesto Frane Vučetića u Skupštinu će ući vijećnik iz Starigrada Branko Katić, koji je bio 36. na listi. Zamjenu je komentirao i Ivan Matić, koordinator Mosta zadarske županije i aktualni županijski vijećnik.
– Zamjena će biti još tijekom mandata, imamo jako kvalitetne ljude na listi iz svih dijelova županije i svi će dobiti mogućnost direktno artikulirati probleme svoje lokalne zajednice. Iako imamo tri mandata želimo biti što kvalitetniji predstavnici cijele naše županije, a ovo je jedan od najboljih načina, rekao je Matić.