Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Sve gotovo za dvanaest minuta

13.10.2018. 18:37


PRIMORAC 3
HRVACE 0
BIOGRAD NA MORU – Igralište Kazimir i Silvestar. Gledatelja: 150. Sudac: Renato Lacić (Gruda). Pomoćnici: Radonić, Nenada (oboje Dubrovnik). Strijelci: 1:0 Marić (10'), 2:0 Jurišić (18'), 3:0 Brzoja (22').
PRIMORAC: Topić, Juršić (od 59' Colić), Brzoja, Ješe, Vodopija, Marić, Paponja, Banić (od 72' Birkić), Zelić, Španja (od 84' Šarin), Marković. Trener: Jugo Dominis.
HRVACE: Tomić, Bartulović, Ajduković, Visković, Svalina, Ivanišević (od 65' Ivanović), Ribičić, Božinović, Dadić (od 46' Radalj), Glavaš (od 36' Živaljić), Pranjić. Trener: Mirko Labrović.
Bio je to Primorac na tragu onoga što je pokazivao prošle sezone. To znači početni pritisak koji protivnik ne uspijeva izdržati i kasnije lagano odrađivanje posla. Od 10. do 22. minute postigli su domaćini tri gola i zatvorili utakmicu prije nego što su se gosti stigli zagrijati. Banić je u dvije akcije sjajno podvalio loptu strijelcima Mariću i Jurišiću, a treći pogodak postigao je Brzoja glavom nakon kornera.
– Željeli smo napraviti pritisak u prvih 20-ak minuta i u tome smo uspjeli. Kada smo postigli tri gola utakmicu smo bez puno stresova mirno priveli kraju – rekao je Jugo Dominis, trener Primorca. S tri boda Biogradci su se nakon nepotpunog osmog kola probili do četvrtog mjesta, a Dominis se nada da se momčad u nastavku sezone neće spuštati ispod pozicije koju sada drži.
– Imamo prostora za napredak i zato ne mogu biti do kraja zadovoljan s onim što smo pokazali ove sezone. Poteškoća je što na nekim mjestima imamo višak igrača, a na nekim drugima smo deficitarni. Nadam se da ćemo u preostalim utakmicama do kraja polusezone biti na razini prvog poluvremena protiv Hrvaca – zaključio je Dominis.