Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

TREĆA HNL JUG Vodopijin pogodak za rano vodstvo poništio Andrić

13.10.2019. 10:06


U 8. kolu Treće HNL jug Primorac (B) i lider Junak u Biogradu na Moru odigrali su bez pobjednika 1:1. Biograjce je vrlo rano, već u 12. minuti u vodstvo doveo Luka Vodopija. Na rubu gostujućeg šesnaesterca primio je loptu, okrenuo se i neobranjivo pogodio. Sinjani su izjednačili u nastavku utakmice, točnije u 75. minuti kada je za konačnih 1:1 poentirao Leo Andrić. Nakon jedne dubinske lopte Andrić se najbolje snašao i poslao loptu u mrežu domaćina. Ishod ovog dvoboja uvelike je odredio i crveni karton Domagoja Galešića u 60. minuti kada je zbog dva žuta kartona morao ranije u svlačionicu. Prvi je zaradio u u 4. minuti zbog oštrog starta, ad rugi u 60. zbog istog razloga. Inače Biograjci su većim dijelom susreta dominirali, ali uvijek im je nedostajao taj zadnji pas s kojim bi ugrozili gostujuća vrata. Junak je još u dva navrata iz kontre izlazio sam ispred gola domaćina, ali nisu uspjeli iz kraljevskog grada odnijeti puni plijen. Na kraju kada se sve zbroji i oduzme remi je i najrealniji ishod ovog dvoboja.
– Na kraju mogu kazati da mi je malo i žao jer nismo uspjeli uzeti puni plijen u ovom dvoboju. Tome je uveliko kumovalo i isključenje Galešića u 60. minuti u trenucima kada je gol za naše novo vodstvo visio u zraku. Čini mi se da je crveni karton ipak bio malo prestrog jer se nije radilo o toliko oštrim startovima. Međutim, sutkinja Budimir je imala takav kriterij i stoga nemam pravo na prigovor. S obzirom da smo igrali protiv lidera prvenstva Junaka koji ima kvalitetnu momčad relativno sam zadovoljan, iako bi moje zadovoljstvo bilo puno veće da smo pobijedili. Puno puta smo dolazili blizu njihova gola, pogotovo po toj desnoj strani, ali nedostajalo je malo koncentracijeda bi ih još jednom ugrozili. Nastavljamo s radom i okrećemo se sljedećoj utakmici – kazao je po završetku dvoboja u Biogradu na Moru Stanko Mršić, trener Primorca.
 
PRIMORAC               (B) 1
JUNAK                            1


BIOGRAD NA MORU – Igralište Kazimir i Silvestar. Gledatelja: 300. Sudac: Vesna Budimir (Podstrana). Pomoćnici: Ante Proso (Gata) i Tomislav Lujan Kujundžić (Poljica). Strijelci: 1:0 Vodopija (12’), 1:1 Andrić (75’). Žuti kartoni: Ješe, Lazarevski (Primorac), Nandalo, Barać, Jandrek, Vuković (Junak). Crveni: Domagoj Galešić 60 – drugi žuti)
PRIMORAC (B): Ezekiel, Colić, Galešić, Smokrović (od 90’ Kojić), Ješe, Vodopija, Prpić, Lazarevski, Kušeta, Jurić (od 66’ Zelić), Martinčević (od 82’ Jurišić). Trener: Stanko Mršić
JUNAK: Runje, Barać, Marunica (od 63’ Andrić), Bandalo, Jandrek, Vuleta (od 46’ Maganić), Kukoč, Vuković, Fuštin (od 86’ Mihovilović), Vardić, Mastelić. Trener: Stipe Grcić