Pobjede Vladimira Nazora i MIOC-a

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika gsimunov
Županijsko prvenstvo srednjih škola u plivanju
Autor: 
Bilo je to prvo školsko natjecanje nakon godinu i pol dana stanke zbog pandemije koronavirusa
ŽUPANIJSKI SAVEZ ŠSZŽ
Oba sastava Gimnazije Vladimira Nazora

U organizaciji Županijskog saveza školskog športa Zadarske županije i PK Jadera održano je Županijsko natjecanje srednjih škola u plivanju. Bilo je to prvo školsko natjecanje nakon godinu i pol dana stanke zbog pandemije koronavirusa. Nastupilo je 49 učenika i učenica iz šest srednjih škola u muškoj te tri škole u ženskoj konkurenciji. Na programu su bile discipline 50 m slobodno, 50 m leđno, 50 m prsno, 50 m leptir te štafeta 4x50 m slobodno. Zbrojem bodova iz svih isplivanih disciplina u muškoj konkurenciji prvo mjesto su zauzeli članovi Gimnazije Franje Petrića sa 70 bodova, na drugom mjestu je Tehnička škola sa 64 boda dok je treće mjesto zauzela Gimnazija Vladimira Nazora sa 62 boda. U ženskoj konkurenciji za prvo mjesto su se izborile plivačice Gimnazije Vladimira Nazora sa 70 bodova, na drugom mjestu je Gimnazija Jurja Barakovića sa 64 boda dok je treće mjesto zauzela Tehnička škola sa 62 boda.
U muškoj konkurenciji su nastupili i plivači Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar koji su zauzeli četvrto mjesto, Gimnazija Jurja Barakovića je bila peta, a Medicinska Škola Ante Kuzmanića šesta, dok su plivačice Medicinske Škole Ante Kuzmanića nastupile van konkurencije jer nisu bile u punom sastavu.

Pobjednički sastavi
 

Gimnazija Franje Petrića: Roko Šango, Noa Kuman, Erik Perović, Roko Grgić, Karlo Mijić. Voditeljica: Helena Horov.
Gimnazija Vladimira Nazora: Dina Volarević, Anja Vulin, Dina Tot, Ellena Šušteršić, Ema Molnar. Voditelj: Ante Knežević.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno