Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Humanitarni koncert za Pecu

Autor: Velimir Brkić

13.02.2009. 23:00
Humanitarni koncert za Pecu


Koncert u povodu Valentinova još je jedna prigoda da Bibinjci podrže obitelj Sikirić i pokažu svoju izuzetnu humanost. Naime, Bibinjci su svoju humanost dosad iskazali u brojnim akcijama, od prikupljanja financijskih sredstava do izgradnje obiteljske kuće za potrebite


Večeras na Valentinovo Bibinjci će imati jedinstvenu prigodu još jedanput pokazati humanost. U organizaciji Udruge mladeži pod pokroviteljstvom Općine Bibinje u Domu kulture s početkom u 22 sata održat će se humanitarni koncert. Sav prikupljeni novac ide za pomoć obitelji, nažalost, teško bolesnog Bibinjca Denisa Sikirića Pece.
Koncert u Domu kulture održat će “bibinjski gardelin” Bađo sa sastavom Big fun te popularni Ivica Ićo Sikirić, koji već dvadesetak godina svojom pjesmom oduševljava brojnu publiku i to ne samo u Dalmaciji, već i na širem području Lijepe naše i izvan nje.
Koncert u povodu Valentinova još je jedna prigoda da Bibinjci podrže obitelj Sikirić i pokažu svoju izuzetnu humanost. Naime, Bibinjci su svoju humanost dosad iskazali u brojnim akcijama, od prikupljanja financijskih sredstava za potrebite mještane, žitelje Zadarske županije i Hrvatske do izgradnje obiteljske kuće za potrebitu bibinjsku obitelj.
Inače, ova mlada, ali izuzetno aktivna i radišna bibinjska Udruga mladeži od kad djeluje pa do danas organizirala je brojne koncerte i svirke kao i sportska događanja. Organiziranjem večerašnjeg koncerta nadasve je pokazala i svoju humanu notu.