Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Danijel Subašić postao je ponosni tata

14.05.2019. 09:28
Danijel Subašić postao je ponosni tata


Zadranin, Danijel Subašić, nogometni vratar koji se prošle godine oprostio od angažmana u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, postao je po prvi put otac sinčića, kojeg mu je njegova supruga Antonija Bozza, nakon 17 godina veze, jučer u podne donijela na svijet u rodilištu u Petrovoj, iz izvora bliskih obitelji doznao je Story.
Nakon dugog i slatkog iščekivanja Danijel i Antonija preuzeli su najveću i najdivniju ulogu u životu, koju će njihova bliža i šira obitelj radosno proslaviti.
Da par očekuje dijete otkriveno je sredinom veljače kad su ih fotografi uhvatili u šetnji na zagrebačkom Cvjetnom trgu, a Antoniji se već tada trudnički trbuh jako nazirao. Ni vratar nogometnog kluba Monaco i srebrni iz Rusije, ni njegova supruga, nisu se izjašnjavali o trudnoći u medijima, a poznati su po tome da nikad ne pričaju o privatnom životu, piše miss7.
Danijel (34) i Antonija (33) zajedno su još od tinejdžerskih dana, već 17 godina. Da mu je supruga velika podrška, ovaj Zadranin je nekoliko puta i sam istaknuo te se tijekom Svjetskog prvenstva našalio i u objavi na društvenim mrežama napisao kako je ipak ona najbolji golman jer mu sve brani. Skladni par već nekoliko godina živi u Monte Carlu.