Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Počeo tehnički pregled pomoćnih dvorana

Autor: Siniša Klarica

13.10.2008. 22:00
Počeo tehnički pregled pomoćnih dvorana


Jučer je u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku započeo tehnički pregled četiriju pomoćnih dvorana i desnog krila svlačionica. Prema riječima direktora ŠC Višnjik Dina Baila, očekuje se da će tehnički pregled trajati dva dana, nakon čega bi ŠC Višnjik i formalno preuzeo na upravljanje sve sadržaje Dvorane Krešimira Ćosića. Dino Bailo objasnio je i nedavni događaj kad je trener KK Zadra Aleksandar Petrović prekinuo trening zbog klizavog parketa u jednoj od pomoćnih dvorana.
– Dan prije održavanja koncerta Miše Kovača, u Jazinama se dignuo parket pa su nas iz KK Zadra zamolili da im omogućimo trening u jednoj od pomoćnih dvorana, budući da je velika dvorana bila zauzeta instaliranjem opreme za koncert. Na brzinu smo očistili dvoranu, ali izgleda da je parket i dalje ostao klizav, pa smo košarkašima omogućili trening u drugoj dvorani, rekao je Dino Bailo.
Tehnički pregled, za razliku od onoga u velikoj dvorani, zatvoren je za javnost, te će se nalaz komisije moći dobiti tek po završetku obilaska.