Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Učenici organizirali humanitarnu akciju za Mateu

14.02.2011. 23:00
Učenici organizirali  humanitarnu  akciju za Mateu


Jučer je u povodu Dana zaljubljenih u predvorju Ekonomsko-birotehničke škole na Boriku održana izložba oslikanih papirnatih srca.
Izloženi su radovi grupe učenika iz svakog razreda. Za vrijeme velikog odmora stručni žiri sastavljen od profesora izabrao je onaj najbolji. Nagradu, odnosno tortu u obliku srca, osvojili su učenici 4.h razreda. Njihov je rad po mišljenu žirija, ali i prisutnih, bio najmaštovitiji.
 U isto vrijeme održana je i humanitarna akcija “Valentinovo za Mateu”, koja prije mjesec dana teško ozlijeđena u prometnoj nesreći.
– Prilikom humanitarne akcije prikupljamo sredstva za našu učenicu kojoj nakon teške prometne nesreće, slijedi dugotrajan i težak oporavak u toplicama. Zadovoljni smo odazivom učenika, pa slobodno možemo reći da je akcija uspjela. Da bi cijela manifestacija dobila na veličini, pozvali smo na suradnju i Hotelijersko-turističku školu, što je dodatno pridonijelo ugodnom  druženju uz glazbu i kolače, rekao je Jozo Dragić, ravnatelj Ekonomsko-birotehničke škole.