Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Muraj do petka zatvoren za promet

14.11.2011. 23:00
Muraj do petka zatvoren za promet


Zbog radova koji su jučer započeli na Muraju ovaj će dio grada sve do petka biti zatvoren za sav promet, a propuštat će se samo vozila hitne pomoći, dostavna vozila i vozila gradske uprave. Riječ je o radovima koje izvodi tvrtka Nasadi d.o.o., koji će se trajati sve do petka 18. studenog, a odvijat će se tijekom jutra, odnosno od 8 do 14 sati na potezu od bivše Tehničke škole do hotela Bastion.
Kako je pojasnio Hrvoje Grdović, direktor Nasada d.o.o., riječ je o uređenju zelene površine na koje se već dugo čeka, a koje je, iako je bilo planiran puno prije, moralo pričekati i završetak turističke sezone.
– Radovi na Muraju podrazumijevaju sanaciju osušenih grana i oblikovanje stabala, naravno, tamo gdje će to biti pristupačno. Također je u planu i podizanje krošnji crnike, a završetak svih radova planiran je za petak, iako to ovisi o ‘poslušnosti’ vozača. Naime, iako je nova regulacija prometa bila najavljena još preko vikenda, jutros na Muraju dočekalo nas je jako puno parkiranih auta, što nam otežava radove, kazao je Grdović, napomenuvši da uz suglasnost Grada i Policije regulaciju prometa vrše djelatnici Nasada d.o.o.