Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Lutanje s trenerima i rezultatima

Autor: Šime Ćurko

14.12.2008. 23:00
Lutanje s trenerima i rezultatima


U Ženskom rukometnom klubu Zadar za komentar polusezone pitali smo Milana Zekanovića, sportskog direktora, budući da je Zadranke osam kola vodio Žarko Jakšić koji je potom napustio klupu, a u preostale dvije utakmice Jakšića je naslijedio Damir Samaržija, s time da je ekipu u Pločama u posljednjem kolu vodio Konstantin Anić. Poprilična zbrka koja će se na proljeće morati puno bolje posložiti.
– Planirali smo najmanje osam do deset bodova, osvojili smo četiri zbog čega možemo reći da je iza nas neuspješna polusezona. Prije sezone govorilo se o nekim pojačanjima, stvarala se atmosfera kao da ćemo biti prvi u vrhu, ali ja sam tada govorio da su to bile nerealne najave. Ipak, i ja sam očekivao više od četiri boda – ističe Zekanović, dodajući da je bilo i problema unutar prve ekipe.
– Imali smo nekih naših turbulencija koje su se odrazile i na rezultat. Kao sportski direktor smatram da dio igračica nije dao puni doprinos. Ostanak nam nije upitan, nekoliko ekipa u ligi se pomladilo i nema razloga da i mi ne krenemo tim smjerom. Ne vjerujem da ćemo dovoditi pojačanja, to su skupe, a često i neisplative investicije. Najveći je dobitak igranje kadetkinja u Prvoj ligi gdje su u deset utakmica ostvarile šest pobjeda, što je dobar rezultat.