Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Kako započeti posao?

14.12.2010. 23:00
Kako započeti  posao?


U prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Zadar jučer je započeo drugi modul besplatnog seminara za buduće poduzetnice u sektoru turizma i usluga „Kako započeti posao” koji je u vezi s projektom „Razmjena tehničke pomoći i dobre prakse radi promidžbe ženskoga poduzetništva u sektoru turizma i usluga”.
Nakon završenog prvog modula i stečenog znanja o otvaranju obrta ili tvrtke, polaznice su bile dužne predati vlastiti poslovni plan.
– Drugi modul ovog seminara bit će izuzetno zanimljiv, a za početak ćemo pregledati sve poslovne planove kako bismo uočili moguće nedostatke te kako bismo još bolje utvrdili gradivo koje smo naučili u prvom modulu, istaknuo je Veljko Mijić, ovlašteni trener za poduzetništvo i menadžment.
Na drugom modulu očekuje se nekoliko zanimljivih gostiju, a osim gostovanja zadarskih obrtnica, u petak 17. prosinca gostovat će i osam žena iz partnerskih organizacija iz Italije.
Drugim modul seminara će trajati do petka 17. prosinca kada će se održati završni skup te svečano proglasiti i “pobjednice”, odnosno tri najbolja poslovna plana što su izradile polaznice seminara.