Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

HAK: Bura ograničava promet

15.01.2012. 23:00
HAK: Bura ograničava promet


Na dionici od čvora Maslenica do čvora Sveti Rok na autocesti A1 vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h zbog olujnog vjetra
Zbog bure na Jadranskoj magistrali od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, javio je Hrvatski autoklub u 9 sati.
Na dionici od čvora Maslenica do čvora Sveti Rok na autocesti A1 vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h zbog olujnog vjetra – bure.
Zbog niskih je temperatura moguća je poledica na cestama u gorju, a osobito na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.
Zbog radova u tunelu Mala Kapela, na autocesti A1, vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, a zbog radova na nadvožnjaku Drvenik od danas do 20. veljače, za sav promet bit će zatvorena dionica autoceste Vrgorac-Ravča u smjeru Zagreba. Obilazno će se voziti starom cestom D62 Vrgorac-Ravča. U suprotnom smjeru promet će teći nesmetano.
Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko pontonskog mosta, ostali autocestom A2 Zagreb- Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje.
Dionicom ceste D1 Knin-Sinj, između Knina i Biskupije promet je dopušten svim vozilima, a zbog radova će se, po potrebi, promet regulirati uz privremenu prometnu signalizaciju.
Do 17. siječnja, od 8 do 16 sati državna cesta D38 između mjesta Kusonje i Kamenska zbog razminiranja bit će zatvorena za sav promet. Vozila će se propuštati svakog punog sata po 15 minuta.
Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bregana.
Svi trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.