Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Policija uhitila serijskog kradljivca

16.06.2021. 08:32


Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više krađa.
Jučer, 15. lipnja u jutarnjim satima u Ulici 159. Brigade u Zadru, djelatnik trgovine je uočio 34-godišnjaka u krađi te ga zaustavio kada je namjeravao napustiti trgovinu s otuđenim predmetom i zadržao do dolaska policije. Otuđeni predmet u vrijednosti oko 4000 kuna mu je oduzet i vraćen vlasniku, trgovačkom društvu, a 34-godišnjak je priveden u prostorije policije.
Također ga se sumnjiči da je u subotu, 12. lipnja poslijepodne, u dva navrata iz iste trgovine otuđio dva električna romobila, koji su mu tijekom kriminalističkog istraživanja oduzeti i vraćeni vlasniku, trgovačkom društvu.
Nakon kriminalističkog istraživanja, 34-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.
S petka na subotu (11./12. lipnja) u Ulici Stjepana Radića u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 36-godišnjakinje.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.