Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Zebić: Bez puno promjena

Autor: Drago Bajković

15.07.2008. 22:00
Zebić: Bez puno promjena

Foto: Vedran SITNICA



Najavili smo da ćemo do početka prvenstva odigrati dvije ogledne utakmice kroz koje ću pokušati pronaći najbolju jedanaestoricu za Hajduk – kaže Zebić
Nogometaši Zadra danas će s početkom u 18 sati odigrati oglednu utakmicu u Raštanima s istoimenim trećeligašem. Trener Dalibor Zebić u preostalih desetak dana mora pronaći najbolju postavu s kojom će se suprotstaviti Hajduku u prvom kolu novoga prvenstva.
– Najavili smo da ćemo do početka prvenstva odigrati dvije ogledne utakmice kroz koje ću pokušati pronaći najbolju jedanaestoricu za Hajduk. Neću puno mijenjati s obzirom na pripremne utakmice u Sloveniji, moguće su tek manje korekcije, kazivao je jučer Zebić.
Zebić protiv Raštana očekuje rastrčani Zadar.
– Od svakog pojedinca očekujem da protiv Raštana da sve od sebe jer to je jedini način da se pripremimo za ono što slijedi. Svatko mora zaslužiti mjesto u početnom sastavu, nikome neće biti darovano.
Ni Zebić nije siguran što će biti sa Želimirom Terkešom o kojem se može čuti da odlazi u Rusiju.
– Za sada je Terkeš tu i dok je tako računam na njega. Hoće li ili ne otići u Rusiju tek ćemo vidjeti. Što se tiče sastava u napadu će protiv Raštana zaigrati Ante Mitrović, a na lijevom boku Pletikosić. Vidjet ću još hoće li biti kakvih promjena.
Posljednju provjeru pred početak sezone Zadrani ipak neće imati u Unešiću kod Zagore nego u Kaštel Sućurcu protiv Jadrana, što je “kozmetička” promjena budući da su oba kluba trećeligaši podjednake kvalitete. Zebić kaže kako je definitivno potvrđeno da će se Zadar s Hajdukom zamijeniti za domaćinstvo utakmice prvog kola koja se trebala igrati na Stanovima 27. srpnja. Umjesto u Zadru igrat će se na Poljudu, a Zadrani će zato Hajduku biti domaćini u 12. kolu.


Stižu reflektori
Jučer je, kako je i najavljeno, na Stanove stigao prvi šleper koji je dovezao dijelove reflektora.
– Ovo je tek početak, treba još stići puno šlepera s dijelovima da bi se kompletirali reflektori, a tada počinje faza spajanja i postavljanja. Vjerujem da će sve biti zgotovljeno do roka koji smo zacrtali, a tada će na Stanovima gledatelji u novom ruhu uživati u prvoligaškom nogometu, kazao je jučer Novica Erlić, direktor Zadra.