Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Djevojčica u ulozi detektiva

Autor:

15.08.2009. 22:00
Djevojčica u ulozi detektiva

Foto: Alenka FESTINI



Da bi saznali tko je ukrao Djevojčici psa djeca su morala pričekati kraj predstave i zajedno s glumcima riješiti zagonetku
U organizaciji Centra za kulturu Pag u Kuli Skrivanat u Pagu održana je dječja predstava “Djevojčica u ulozi detektiva” autora, diplomiranih glumaca Jasmine Šogolj i Matjaža Komana, a u izvedbi Merkur teatra iz Zagreba.
Riječ je o djevojčici u napetoj potrazi za misteriozno nestalim psom. U nezaboravnoj avanturi, djevojčica susreće različite likove, pa su Djevojčica, Mesar, Pantomimičar, Domaćica i mnogi drugi likovi, uz svoju dinamičnu igru, šarene kostime i mnoštvo glazbe kojom je predstava ispunjena, dočarali djeci raznovrsni svijet zanimanja.
Da bismo saznali tko je ukrao Djevojčici psa i je li ga ona, unatoč svim preprekama i nevoljama koje su je putem snašle, ipak uspjela pronaći, djeca su morala pričekati kraj predstave i zajedno s glumcima riješiti zagonetku.
Predstavu je pogledalo oko 150 ljudi, među kojima su u najvećem broju bila djeca. U razgovoru s najmlađom publikom, doznali smo da ih predstava oduševila. Istaknuli su kako im se svidjelo što su i na svoj način sudjelovali u predstavi, ponajviše u dijelu kada su sami morali otkriti tko je kriv za otmicu psa. Mališani su rekli kako ih vesele predstave za njihovu dob te im se rado odazivaju.