Tri stara i četiri nova člana NO-a

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Održana glavna Skupština KK Zadar
Autor: 
U novom sazivu ostala su tek trojica: Luka Kolanović, Marin Gulan i Dario Mamić dok su za nove članove na Skupštini izabrani: Danijel Mikulić, Tomislav Longin, Dino Martinović i Robert Izidor Majić
KK ZADAR
KK ZADAR

Glavna Skupština KK Zadar, održana prekjučer, najviše je zanimanja pobudila zbog izbora novih članova Nadzornog odbora kluba Kako je devetorici članova NO-a mandat istekao 12. rujna, valjalo je uspostaviti novi odbor, a iz te »devetorke« u novom sazivu ostala su tek trojica: Luka Kolanović, Marin Gulan i Dario Mamić dok su za nove članove na Skupštini izabrani: Danijel Mikulić, Tomislav Longin, Dino Martinović i Robert Izidor Majić, svi na vrijeme od najduže četiri godine. Novi odbor za razliku od prošlog koji je imao devet, sada broji sedam članova. U novoformiranom nadzornom tijelu tako više nisu: Ivan Mijolović, Neven Klarin, Edi Perović, Tomislav Fain, Igor Crnobrnja i Tomislav Čukelj. Najveća je promjena što u NO-u više nema dosadašnjeg predsjednika Ivana Mijolovića inače pročelnika za financije u Gradu Zadru, i što je nakon dugo vremena Grad Zadar kao vlasnik kluba ostao bez predstavnika u odboru. Novooformljeni NO će se sastati u idućih nekoliko dana te na svom prvom okupljanju izabrati predsjednika i dopredsjednika. Na Skupštini je također donesena i odluka o pokriću gubitka u 2021. godini na temelju Zakona o trgovačkim društvima, odredbi Zakona o računovodstvu i društvenog ugovora. Sredstva kapitalne pomoći za pokriće gubitka poslovanja od strane Grada Zadra iz razdoblja od 1 siječnja 2021. do 30. lipnja 2021. u iznosu od 31.572.853,39 kn, ovom odlukom iskorištena su za pokriće ukupnog gubitka u poslovnoj godini 2021./22. Ostatak prenesenog gubitka u iznosu od 18.533.281,41 kn ostaje za pokriće u sljedećim poslovnim razdobljima i to iz ostvarene dobiti ili novim uplatama kapitalne pomoći. Odluka je usvojena većinom glasova prijavljenih sudionika Skupštine dok je jedan sudionik Skupštine bio suzdržan.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno