Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

U BauMax-u osamdeset zaposlenih

Autor:

15.12.2008. 23:00
U BauMax-u osamdeset zaposlenih

Foto: Zvonko KUCELIN



Za posao u BauMax-u prijavilo se 800 ljudi, a prodajni centar u Zadru se prostire na 12.000 metara četvornih. Prilikom otvorenja zadarskog BauMaxa udruzi za Down sindrom Zadarske županije uručen je bon u iznosu od 20000 kuna
Brojni kupci koji su pohrlili na otvorenje novog prodajnog centra BauMax u Zadru morali su hodati kroz blato jer prilazne ceste još nisu bile gotove. Iz uprave prodajnog centra su se ispričali zbog toga i rekli kako zbog lošeg vremena nisu uspjeli sve ceste urediti na vrijeme, a otvorenje nisu htjeli odgoditi jer su htjeli Zadranima što prije omogućiti povoljnu božićnu kupovinu.
U novootvorenom prodajnom centru, koji je peti prodajni centar u Hrvatskoj, zaposleno je 80 zaposlenika čija će prosječna plaća biti oko 3.000 kuna. Inače za ovaj se posao, kako su nam iz uprave rekli, prijavilo 800 ljudi.
Prodajni centar u Zadru se prostire na 12.000 metara četvornih, a podjeljen je prema asortimanu na područja gradnje, alata, stanovanja i vrta. Tako u BauMaxu možete naći sve od cvijeća, preko opreme za uređenje vrta pa do građevinskog materijala.
Prilikom otvorenja zadarskog BauMaxa udruzi za Down sindrom Zadarske županije uručen je bon u iznosu od 20 000 kuna.
– U svim našim regionalnim centrima surađujemo s ustanovama koje imaju štićenike s mentalnom retardacijom, pa tako u Zadru surađujemo s Udrugom za Down sindrom i Svjetlo, rekao je Arsim Aliu, voditelj prodajnog centra BauMax Zadar. Dodao je kako planiraju i tijekom godine surađivati s tim udrugama čiji će štićenici dolaziti u centar i sudjelovati u radu.
Inače na konferenciji za novinare predstavljena je politika BauMaxa koji gradi prodajne centre za gradnju i dom te svojim kupcima nudi kompetentno savjetovanje i najbolje ponude pri svim graditeljskim i kućanskim poslovima. Naglašavaju kako je više od 50 posto BauMaxovih dobavljača iz Hrvatske čime se osiguravaju radna mjesta ne samo u trgovini već i u industrijskoj proizvodnji.