Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

ANDREJ KORLJAN Svakako se ne osjećam ugodno zbog prijetnji, ja samo radim svoj posao u skladu sa zakonom!

16.12.2018. 12:46
ANDREJ KORLJAN Svakako se ne osjećam ugodno zbog prijetnji, ja samo radim svoj posao u skladu sa zakonom!


Nakon što je ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković hitno, danas, u nedjelju doputovao u Zadar na sastanak s predstavnicima zadarskog pravosuđa, zbog slučaja Darka Kovačevića Daruvarca koji je brutalno pretukao 18-godišnju djevojku, što je inače u pravosuđu presedan ili se bar sličnih slučajeva ne sjećamo, pred zgradu I. Policijske postaje na Poluotoku u Zadru, u neposrednoj blizini zgrade suda u kojoj boravi ministar Bošnjaković došao je i odvjetnik optuženog Darka Kovačevića Daruvarca, Andrej Korljan.
Naime, Korljan je okupljenim predstavnicima medija.otkrio kako je došao prijaviti prijeteći grafit "Daruvarac je slobodan, Korljan je čist, ležat će na podu on i sotonist" koji je tijekom noći osvanuo na zidu zgrade u kojoj se nalazi njegov ured preko puta benzinske postaje na Branimirovoj obali. Osim toga došao je prijaviti i prijeteći telefonski poziv.
Osvrnuo se i na izjavu ministra pravosuđa Bošnjakovića, naglašavajući činjenicu kako bi čitav postupak bio okončan da su bili uvaženi njegovi zahtjevi za izuzećem zadarskog suda koje je tražio zbog velikog medijskog pritiska, odnosno pritiska sredine u kojoj se odigrao događaj za kojeg se tereti njegov klijent.
Uskoro opširnije …