Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Zaključeno dvanaesto izdanje Festivala vjenčanja Zadar

17.03.2019. 19:31
Zaključeno  dvanaesto izdanje  Festivala  vjenčanja Zadar


Modnim revijama vjenčanica, svečane odjeće i cvijeća u  okviru kojih su se predstavili Diora Zadar, Wed studio Ana Milin, Step  By Step, Gloria i Kala jučer je zaključeno dvanaesto izdanje Festivala  vjenčanja Zadar u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar.
Događanje je započelo u subotu te su se tijekom dva dana održavanja, u Ilirijinom Arsenalu, od samog početka manifestacije lokaciji događanja, zainteresiranoj publici predstavili obrtnici i poduzetnici, vezani djelom ili u potpunosti za vjenčanja. Ove godine je bilo nešto više od  50 izlagača: saloni vjenčanica i svečanih haljina, frizerski i kozmetički  saloni, cvjećarnice, fotografi, slastičari, restorani i sale za vjenčanja kao  i zlatari te i desetak drugih poduzetnika, izvan navedenih kategorija  čije profesionalno djelovanje također ima dodira s vjenčanjima. 
Festival je brojao već standardno štandove spomenutih poduzetnika  koji su bili razmješteni u prizemlju i katu prostora, a okupljeni su mogli  uživati, ne samo u pogledu na najnovije trendove po pitanju dana „D“  već i u slasnim zalogajima. Prvi dan su se predstavili slastičari: Fantazija d.o.o., Tortica Zadar, Redpoint, TH Catering-Turistihotel, Pastry  shop L' orchidee te Mali Princ torte i kolači Zadar, a jučer catering tvrtke, restorani i sale za vjenčanja: Angelus Catering, Konoba & Catering  Berekin, Catering Gušti & Mirabilis, Ilirija d.d. – Biograd na Moru, Konoba Kamen, Flamingo Sala za vjenčanja, Sala za vjenčanja Diamond,  TH Catering – Turistihotel i Marina Dalmacija – Beach Club Portus.
 Program je vodila Tamara Šoletić, a Festival je imao i humanitarnu  notu. Degustacije su bile moguće nakon donacija koje su ove godine  išle za udrugu Cukrići Zadar, koja okuplja djecu oboljelu od dijabetesa i  njihove roditelje. Odigrana je i nagradna igra kojoj je pokrovitelj bila turistička agencija „Terra Trevel“. Sve što je trebalo napraviti je bilo ispuniti nagradni obrazac i osvojiti atraktivno putovanje „Biserima Srednje  Europe!"