Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Obustava prometa u Ulici Slavka Perovića

17.06.2020. 12:11


Humanitarni teniski turnir u Zadru, u sklopu Adria Toura 2020., na kojemu će u petak, subotu i u nedjelju, 19., 20. i 21. lipnja, nastupiti Novak Đoković, Marin Čilić, Borna Ćorić, Aleksader Zverev…, održat će se na glavnom terenu teniskoga kompleksa Športskoga centra Višnjik.
U sklopu organizacije i provedbe turnira, te ostalih popratnih događanja, uspostavit će se privremena prometna regulacija.
Tranzitni promet Ulicom Slavka Perovića bit će potpuno obustavljen od 19. do 21. lipnja 2020. u vremenu od devet sati do 22 sata. U naznačenom intervalu bit će omogućen prolaz samo stanarima odvojka Ulice Edvina Androvića sa zapadne strane teniskoga kompleksa u ŠC-u Višnjik.
U vrijeme održavanja turnira promet će biti reguliran privremenom prometnom signalizacijom, a ovlašteni redari na četirima točkama održavat će red da bi se privremena prometna regulacija odvijala bez poteškoća uz što viši stupanj sigurnosti.
ŠC Višnjik moli sve posjetitelje i publiku da se u naznačenom intervalu u što većoj mjeri koriste javnim prijevozom. Dostupna parkirališta u tom razdoblju bit će južno (ulazak iz Ulice Domovinskog rata), jugozapadno i sjeverozapadno kod zatvorenog bazenskog plivališta (ulazak iz Ulice Edvina Androvića iz smjera OTP banke).