Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Nijemci uživali u večeri, odbili platiti račun pa ih vlasnik restorana “natamburao”

17.07.2018. 07:27
Nijemci uživali u večeri, odbili platiti račun pa ih vlasnik restorana “natamburao”


Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u nedjelju oko 19 sati u Zadru, na Obali kneza Branimira teško ozlijedio 49-godišnjeg državljanina Njemačke.
Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako su se sukobili 49-godišnjak s jedne strane te troje stranih državljana s druge strane. U sukobu je jedan strani državljanin teško, a jedan lakše ozlijeđen kao i 49-godišnjak, izvijestili su iz PU zadarske.
Naime, cijelu gungulu zakuhala je cijena večere. Njemački trojac uživao je u hrvatskoj gastronomiji, ali ne i u računu koji im je kasnije uručen. Nakon što su, nezadovoljni cifrom, odbili platiti stigao je vlasnik restorana, a ubrzo se razvila svađa koja je prerasla u naguravanje, a potom i tučnjavu. 49-godišnji Nijemac izvukao je deblji kraj pa je završio sa slomljenom nogom, a njegova pratilja i vlasnik restorana izvukli su se s lakšim tjelesnim ozljedama.
Protiv sve troje se prekršajnom sudu podnosi optužni prijedlog, vlasnik restorana zaradio je i kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.