Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

PRIPREME ZA VEČERAS Na Forumu se slaže pozornica, Zadarski list Vatrene časti tortom!

17.07.2018. 08:42
PRIPREME ZA VEČERAS Na Forumu se slaže pozornica, Zadarski list Vatrene časti tortom!


Na Forumu je živo od ranoga jutra. Dopremljeni su elementi za pozornicu koja će biti smještena neposredno do ulaza u crkvu sv. Donata i već oko devet počelo je 'zidanje' tako da na vrijeme bude sve gotovo.
– Evo, nema ni jedne minute slobodnoga trenutka. Mnogo je ljudi angažirano i sigurno će biti sve u najboljem redu – govori koordinator priprema svečanoga dočeka Boris Artić iz Grada Zadra.
Pripreme i organizaciju, dakako, preuzeo je Grad Zadar, a brojni suradnici priskočili su bez problema. I Športska zajednica Grada Zadra uključena je u pripreme.
– Mi smo bili zaduženi za kontakt i suradnju s klubovima i sportašima. Treba istaknuti da su svi iskreno i nadasve srdačno dali svoj doprinos ovom veličanstvenom događaju.
Kako će biti večeras i noćas, najbolje je doći na Forum i sam provjeriti. Znano je kako će četvorica zadarskih Vatrenih – Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković – doći do Foruma, a sve ostalo…
– Bit će fešta, oni i svi Vatreni to su i zaslužili! – dobacio je Jadran Srdelić Boćo, jedan od naših sugrađana koji su pomno pratili pripreme na Forumu.
Zadarski list, pak, u čvrstoj suradnji s Hotelijersko-ugostiteljskom školom, kojom uspješno ravna Dijana Radić Škara, potrudio se pa će večeras na prigodnom domjenku Vatrenima biti servirana velika torta. Za njezinu izradu pobrinule su se Kristina Lončar, nastavnica slastičarstva, te njezine učenice Paola Pinčić i Lana Šarić.
– Tko se ne bi potrudio! Vatreni zaslužuju našu svekoliku ljubav – kaže Kristina Lončar.
Torta je visine 13 cm, širina 40 cm, duljina 50 cm, teška oko 25 kilograma… Vatrenima u slast!