Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Svjetlosni i zvučni efekti iz budućnosti na Circus Maximus festivalu na Zrću

17.08.2021. 14:00


Posjetitelji iz 20 zemalja Europe i svijeta proteklih su dana imali prilike vidjeti najbolje od festivalske produkcije današnjice s naglaskom na budućnost. Noa Beach Club s plaže Zrće ovim Festivalom postaje predvodnik u inovacijama kad je zabava u pitanju. Uz regularne ulaznice, više od 200 posjetitelja ulaznice za Festival kupilo je kriptovalutama i na taj su način postali njegovi dionici i u budućnosti, što bi značilo da će moći kreirati njegov sadržaj i umjetnički koncept.


Čarolija druženja
Impresivnim nastupima kazahstanskog producenta i DJ-a Imanbeka te popularnog DJ dvojca Harris & Ford završio je ovogodišnji Circus Maximus festival. Svjetski glazbeni hitovi i performansi umjetnika posjetitelje kluba Noa ostavili su bez daha te tako na najpoznatiju jadransku plažu Zrće ponovo doveli čaroliju ljetnih druženja, novih prijateljstava i ljubavi.
Pod zvjezdanim nebom jednog od 100 najboljih klubova svijeta tijekom pet festivalskih dana posjetitelje su zabavljali i kosovski DJ velikan Regard, Da Tweekaz, Brennan Heart, Maxtreme, Toby DEE, Mike & Me, Andy Boy, Aldo Morro, Chris Willsman, Scheffwell, LASNIS, Chris Levels, Justin Pollnik, NOISETIME, Toby Dean, LASNIS, Mike & Me, Andy Boy, Dropixx, Lunax, Vescu, Nick Leys, Jey Aux Platines te Marc Pain.


Velik iskorak
U nezaboravnom glazbenom iskustvu s pogledom na Jadransko more, najljepši zalazak sunca ili pak zvjezdano nebo svakodnevno su uživali posjetitelji koji imaju COVID certifikat iz cijeloga svijeta. Uz vrhunsku glazbu goste je posebno oduševila izvrsna produkcija koja je upotpunila jedinstveni doživljaj nezaboravne party avanture. Na impozantnoj pozornici isticali su se veliki full HD ekran koji je pratio nezaboravne nastupe svjetskih zvijezda te vrhunska rasvjeta s brojnim rotirajućim reflektorima dok su impresivno ozvučenje i posebni efekti osigurali neometan ples uz najbolje glazbene hitove.
Circus Maximus proteklih je dana pripremio zaista vrhunski višeosjetilni doživljaj, a ujedno je i prvi DAO festival u svijetu. Ova inovacija Noa Grupe veliki je iskorak za festivalsku scenu u svijetu, a Hrvatsku ovaj projekt stavlja u lidersku poziciju.




Nakon pauze
Jedinstvenim spojem vrhunske elektroničke glazbe i ljetnih tuluma na plaži Circus Maximus još je jednom potvrdio svoje mjesto među najpoželjnijim svjetskim festivalima, a klub Noa i plažu Zrće nakon pauze zbog epidemije koronavirusa vratio na svjetsku kartu kao neizostavnu destinaciju koji će i u narednim godinama pisati povijest najboljih ljetnih provoda. Svi Festivalski događaji održani su uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.