Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Krajnji rok za ponude 22. listopada

17.10.2013. 22:00
Krajnji rok za ponude 22. listopada


Na glavnoj stranici Zadarske županiji, na ikoni natječaji za EU sredstva dostupni su svi otvoreni natječaji iz programa Unije. Primjerice i natječaj “Podrška ponudi i potražnji tržišta za financiranje socijalnog poduzetništva”


Zadarska županija poziva sve zainteresirane na podnošenje ponude za usluge prijevoda za potrebe projekta “Zeleni otoci”.
Na internetskim stranicama Zadarske županije pod poveznicom Natječaji za sredstva Europske unije – Javna nabava za projekte financirane iz EU fondova može se pronaći tekst poziva i dokumenti koji sačinjavaju natječajnu dokumentaciju za ovaj poziv:
http://www.zadarska-zupanija.hr/index.php/search/380-javna-nabava-za-projekte-financirane-iz-eu-fondova.
Krajnji rok za slanje ponude je 22. listopada 2013. godine. Ponuda se mora poslati prije navedenog roka na adresu: Zadarska županija, Božidara Petranovića 8, 23 000 Zadar.
Na glavnoj stranici Zadarske županiji, na ikoni natječaji za EU sredstva dostupni su svi otvoreni natječaji iz programa Unije od kojih izdvajamo dva posljednja natječaja:
1. Podrška ponudi i potražnji tržišta za financiranje socijalnog poduzetništva.
Socijalno poduzetništvo
Cilj natječaja je identificirati, razviti, promovirati i širiti dobru praksu nacionalne, regionalne ili lokalne vlasti i financijskih posrednika u pomaganju mladim socijalnim poduzetnicima u vremenima visoke nezaposlenosti mladih. Točnije, ova akcija je priprema podršci razvoja tržišta koje će utjecati na ulaganje kako bi se omogućilo povećanje socijalnog poduzetništva kako bi se stvorile isplative financije za razvoj i skaliranje njihova inovativnog poslovnog modela. To bi se ostvarilo kroz jačanje institucija i sposobnosti sudionika kako bi se poboljšao dotok socijalnih financija i olakšala priprema pristupa financiranju društvenih poduzeća kroz izgradnju kapaciteta, koji generira potražnju za učinkovitim financiranjem socijalnog poduzetništva razvijajući spremnost za ulaganja u njih.
Rok za prijavu na natječaj: 15. studenoga 2013. godine.
2. Objavljen natječaj MED PROGRAMME – pomorski pristup
Cilj natječaja je identifikacija i priprema odgovarajućih radnji za njihovu primjenu na međunarodnoj razini. Cilj je, također stvaranje novih oblika partnerstava koja će kasnije biti uključena u provedbu sljedećeg operativnog programa. Partnerstva trebaju raditi na prikupljanju podataka, mapiranju podataka, uspostavi pouzdanog stanja i identificiranju političkih nepravilnosti te identificiranju svih drugih prepreka koje otežavaju potencijal transnacionalne suradnje. Natječaj se sastoji od više prioritetnih područja na koja se mogu prijavljivati različiti subjekti.
Natječaj je otvoren od 8. listopada 2013. godine i traje do 10. siječnja 2014. godine.
 Detalje o navedenim natječajima kao i popis ostalih otvorenih natječaja može se pronaći na web stranici Zadarske županije www.zadarska-zupanija.hr.