Hladno, ali sunčano jutro idealno za đir

Slika korisnika asaric
Subotnja špica
Marin GOSPIĆ
Djedica je odlučio da je ovo brži prijevoz

Bura je jutros opet pokazala zube i donijela pravi zimski zrak, ali sunce je pridonijelo boljem osjećaju pa su Zadrani i Zadranke lijepo jutro proveli u điru gradom.

Osim bure, u zraku se osjećala i prava Božićna atmosfera, a tome su pridonijeli detalji koje je naš fotoreporter zabilježio. Ulice su bile pune, a građani su uživali u šetnji, kavi i ćakuli s najmilijima.

Prava milina.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika IvanMarković
Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno vrijeme za dobivanje zajma, uzmite božićni zajam po kamatnoj stopi od 3%. Otplata počinje tri mjeseca nakon što ste sigurno primili zajam, želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da se zahvalim đakonu Frankie Vladimiru. Dobila sam zajam od nje prošli mjesec da platim svoje račune za kraj godine, kao majka, savjetovat ću svakome kome treba zajam da se obrati đakonu Franku Vladimiru za dobro djelo koje je učinila u mom životu. Ovo su njezini kontakt podaci putem WhatsAppa: (+ 13475741807) putem e-maila: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com