Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Dva srebra i bronca

18.04.2012. 22:00
Dva srebra i bronca


U organizaciji GK Dišpet proteklog je vikenda u Šibeniku održano 1. kolo Kupa Hrvatske u sportskoj gimnastici regije jug za B, C i D program. Nastupilo je rekordnih 160 natjecatelja iz 10 klubova među kojima i mladi gimnastičari iz zadarskog GK Salto.
Djevojčice su nastupile u C programu, a dječaci u B, C i D programu. U prvom turnusu nastupile su mlađe kadetkinje u kojem su Sara Ivandić i Laura Predovan u konkurenciji 40 djevojčica ostvarile izvrstan plasman zauzevši 14. odnosno 18. mjesto. U isto vrijeme u kadetima D programa u svom prvom nastupu Antonio Beretin je osvojio brončanu medalju. Kasnije su na rasporedu su bili mlađi kadeti i kadeti C programa gdje je mlađi kadet Leon Belevski zauzeo 9. mjesto, dok je u starijim kadetima Karlo Girotto zauzeo četvrto, Ivan Klarin peto, a Ivan Girotto sedmo mjesto.
Naposljetku nastup su imali gimnastičari B programa, najtežem po elementima. Kod mlađih kadeta Hrvoje Glavić je osvojio izvrsno drugo mjesto sa 110.60 bodova, Mateo Glavić također vrlo dobar s osvojenim trećim mjestom sa 109.90 bodova. U konkurenciji kadeta ponajbolji gimnastičar GK Salto Marino Skroće je osvojio izvrsno drugo mjesto.