Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

DJ-i Phil Mison, Big Danny Kane i Ilija Rudman otvaraju novu sezonu Gardena

Autor: Krešimir Bukvić

18.05.2010. 22:00
DJ-i Phil Mison, Big Danny Kane i Ilija Rudman otvaraju novu sezonu Gardena

Foto: Sebastian GOVORČIN



Novost u Garden baru, koji se od ove sezone zove The Garden Lounge Bar & Restaurant, je mediteranska gastronomska ponuda u kojoj će gosti moći uživati u novouređenom dijelu prostora
Nakon duge zimske stanke ovoga petka u 20 sati napokon se otvara najbolji zadarski lounge bar – Garden. Jedan od najljepših barova na Mediteranu od ovog ljeta gostima donosi brojna iznenađenja. Čuvar stoljetnih zadarskih bedema, kako mnogi znaju reći za ovaj bar, od ove sezone svoju ponudu upotpunjava restoranom mediteranskog tipa pa će svi ljubitelji relaksirajućeg provoda imati priliku uz opuštanje na naslonjačima bara uživati i u dobroj spizi.
– U ljetnoj sezoni 2010. gosti The Garden Lounge Bar & Restauranta osim u pogledu na najljepši zalazak sunca na svijetu, uživat će i u gastro specijalitetima te već uhodanoj vrhunskoj glazbi koju će izvoditi priznati DJ glazbenici iz cijelog svijeta. Čast da otvore sezonu dobili su DJ-i Phil Mison, Big Danny Kane te Ilija Rudman, naglašavaju iz menadžmenta bara.
Smješten na stoljetnim zadarskim zidinama, Garden, osim same pozicije, odlično koncipiranom koncepcijom poslovanja već godinama slovi za najbolje mjesto provoda urbane gradske i turističke ekipe željne dobre glazbe, dobrih pića i opuštajuće atmosfere svjetskog štiha. Zahvaljujući i ovom prostoru svjetski mediji grad Zadar posljednje dvije godine proglašavaju najboljim lifestyle odredištem na Jadranskoj obali.